وقتی به ایمیلهای اسپم جواب میدهیم
اگر کار جالب و هیجانانگیزی انجام دادهاید، به صورت بالقوه میتوانید یک سخنرانی خوب در مورد آن داشته باشید؛ اما اینجا نیز نمیتوانید از اصول سخنرانی غافل شوید. “جیمز ویچ” کار بامزهای کرده و به ایمیلهای اسپم که به دستش رسیده پاسخ داده است. در این سخنرانی پربازدید، او داستان خود را به زیبایی تعریف میکند.
این سخنرانی ساختار زمانی دارد و سخنران، اتفاقهایی را که رخ داده به ترتیب تعریف میکند. تقریبا تمام سخنرانی در قالب داستانی است که او به زیبایی بیان میکند. اولین نکتهای که به ذهن میرسد استفاده از #طنز است که نه تنها به واسطه کار بامزهای که انجام شده، بلکه در لحن و زبان بدن سخنران نیز قابل مشاهده است.
سخنران به طرز هوشمندانهای از #مکث برای جلب توجه و تحریک کنجکاوی مخاطب استفاده میکند. در بخشهای مختلف سخنرانی میتوان این موضوع را مشاهده کرد؛ مثال بارز آن مکث قبل از نشان دادن پیشنهاد تصویری است.
مطلب اصلی شما همواره باید در وقت مناسب به مخاطب نشان داده شود؛ گاهی در ابتدای سخنرانی و گاهی هم در میانه و پایان سخنرانی؛ آقای ویچ زمان خیلی درستی را برای این کار انتخاب کرده است؛ بعد از تعریف کردن یک مورد از پاسخ به اسپمها و بعد از گفتن اینکه چند هفته طول کشیده است، میگوید این کار را به مدت سه سال ادامه داده است!
اسلایدها اگرچه متنی هستند (به خاطر محتوای سخنرانی که در مورد ایمیلهاست) ولی به خوبی ساخته شدهاند و نوشتهها یکخط-یکخط ظاهر میشوند؛ هرجا لازم بوده سرعت نمایش متن را کمتر یا بیشتر کرده است؛ حتی گاهی در حد یک کلمه. آنجا که یک نامه گواهی نشان میدهد، ببینید چگونه بر روی مهر تایید زوم میکند.
هیچان و اشتیاق هم در تون صدا نشان داده میشود، هم در زبان بدن بروز پیدا میکند، و هم در واژگان به کار رفته؛ آنجا که میگوید “بهترین ایمیل عمرم” یا “چه روز خوبی بود”.
در انتها #دعوت_به_اقدام انجام میدهد: “اکیدا توصیه میکنم این کار را انجام دهید” و دلیل این کار را هم بیان میکند تا علاوه بر نیمکره راست مخاطب (در زمان تعریف داستان) نیمکره چپ را هم به کار گرفته باشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.